invisible

 

invisible

 

invisible

 

invisible

 

Het architectenbureau LakeViewProject bespaart u tijd en werk bij het bouwen, renoveren en investeren in een droomhuis in de adembenemende omgeving van het Lago Maggiore in Noord-Italië. Het serene landschap waarmee dit meer wordt omringd, prikkelt de zintuigen van hen die er wonen. Het meer weerspiegelt namelijk dit natuurschoon waarmee het wordt omringd, met de besneeuwde Alpen als betoverend hoogtepunt.

Als u de taal en cultuur niet volledig beheerst van de plek waar u wilt gaan bouwen, kost dat veel tijd en werk. LakeViewProject wilt u in het merengebied tijd en werk uit handen nemen, waarbij de invloed die u heeft op de bouw van uw huis onverminderd groot blijft.

En daarbij geldt dat wat uw redenen voor het bouwen van een huis ook zijn: een tweede huis, een huis vanwege werk in deze prachtige omgeving of een investering, LakeViewProject staat voor u klaar. Wij streven naar een productieve en transparante samenwerking, daarom zetten wij onze diensten voor u op een rij:

1

 

Een allesomvattend en pasklaar advies voor de nieuwbouw, verbouwing of renovatie van uw huis. Mocht u nog geen geschikt stuk grond of huis hebben gevonden, dan vinden wij dat samen met u.

2

 

De volledige begeleiding in het Nederlands (Engels, Italiaans of Russisch) van de bouw, verbouwing of renovatie van uw huis. Van het begin tot aan het einde van het project staan wij u terzijde tot het naar uw tevredenheid wordt opgeleverd.

3

 

Een uniek projectontwerp voor uw huis zowel voor uw interieur als voor het omringende buitengebied inclusief de ontwikkeling van groene gebieden. We houden rekening met al uw wensen en brengen een gedetailleerd design compleet met technologische oplossingen, waarbij we garant staan voor duurzaam bouwen en comfort.

4

 

Op maat gemaakte bouw of renovatie van uw huis, terwijl u er geen omkijken naar heeft. Wij zorgen dat het op tijd wordt afgeleverd en dat de uitvoering wordt gedaan met de perfectie en kwalitatieve maatstaven zoals u die wenst.

LakeViewProject

Via Canneto 9, 21021 Angera (VA) Italy

mpc@mpcstudio.it

LakeViewProject

Via Canneto 9, 21021 Angera (VA) Italy

mpc@mpcstudio.it

  facebook long copy copy  instagram long copy copy

------------------

IT Matteo Ceretti | Architect
phone icon +39 3398107974

RU mpc@mpcstudio.it