Wij zijn een studio van eigentijdse architectuur dat bestaat uit een team van mensen in huis om gezamenlijk alle mogelijke en noodzakelijke competenties in te zetten binnen één ontwerp- en bouwproject.

Daarbij zetten wij de beste vakmensen in, onder wie een bouwkundig ingenieur, een installateur, een veiligheidsingenieur, een specialist akoestiek en een ingenieur verantwoordelijk voor de beveiliging. Dit alles onder de leiding van architect Matteo Piero Ceretti.

Matteo Piero Ceretti

Architect

Matteo is in 2005 afgestudeerd als architect aan de technische universiteit (Politecnico) van Milaan en heeft al vanaf datzelfde jaar vele rollen vervuld als projectmanager bij bekende projecten aldaar. Vanaf 2007 tot 2011 werkte hij als senior architect bij verschillende architectenbureaus in Milaan aan grote projecten. Daarna is hij zijn eigen architectenbureau begonnen in zijn geboortestad Angera, waar hij privéwoningen en prestigieuze privégebouwen heeft ontworpen. Hij zet de beste vakmensen in om er zeker van te zijn dat het bouwproces correct verloopt en tot in alle details goed wordt afgewerkt naar de hoogst mogelijke standaard. Elk klein detail telt en daar wordt de beste technische uitvoering voor gevonden. Hij streeft naar een optimale oplevering die vanuit architectonisch gezichtspunt op geen enkele manier te bekritiseren valt.

LakeViewProject

Via Canneto 9, 21021 Angera (VA) Italy

mpc@mpcstudio.it

LakeViewProject

Via Canneto 9, 21021 Angera (VA) Italy

mpc@mpcstudio.it

  facebook long copy copy  instagram long copy copy

------------------

IT Matteo Ceretti | Architect
phone icon +39 3398107974

RU mpc@mpcstudio.it